Type at least 1 character to search
 • No products in the cart.
 • No products in the cart.
 • No products in the cart.
Back to top
Payment & delivery
/ Payment & delivery

Payment & delivery

Retourneren

Je hebt 30 dagen tijd om ons een artikel dat niet past, terug te sturen.

Om je bestelling terug te sturen:

Vul de retourbon in (rechts gedeelte van de factuur): geef voor elk artikel aan hoeveel artikelen je wilt retourneren in het overeenkomstige vakje.
Voeg de retourbon toe aan je pakket.
Voeg de retourneerde artikelen toe in een ongedragen en niet-gewassen toestand.
Geef het pakket af op het postkantoor.

 

Retourneren via bpost

Adresseer je zending aan:
BELGATO B.V.

Boomsesteenweg 41,

2630 AARTSELAAR

De frankering is voor jouw rekening, volgens de geldende posttarieven.

Wil je grote artikelen (bijv. meubels) terugsturen? Maak dan hiervoor een afspraak met onze ophaaldienst. Dit doe je door je gewenste retour aan te melden in Mijn belgato. Na het aanmelden kun je meteen een ophaaldatum kiezen.

Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalwijze die je gebruikte om je bestelling te betalen. De gemiddelde tijd van de terugbetaling is 14 dagen.

 

Wat is het retourtemijn?

Bij Belgato Online heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 werkdagen na de verzenddatum. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

Zijn de retourkosten voor eigen rekening?

De retourkosten zijn voor eigen rekening

Kan ik mijn items ruilen?

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun je zelf een nieuwe order plaatsen.

 

Is het mogelijk om een sale items retoeren?

Indien online (sale)aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, is er de mogelijkheid om deze te retourneren. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

 

 

Kan ik meerdere bestellingen in een retoer samenvoegen?

Je kunt meerdere bestellingen in een retourzending voegen. Het is hierbij wel van belang dat de retourformulieren van de verschillende bestellingen worden bijgevoegd, zodat we alle benodigde informatie hebben om de zending te verwerken. Bewaar je retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

 

Retourvoorwaarden

 • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
 • Retourzendingen zijn voor eigen rekening.
 • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
 • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
 • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
 • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
 • Heb je bezorgkosten betaald? Als je alle artikelen uit je bestelling retourneert, krijg je ook de bezorgkosten terug.
 • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met klantenservice@belgato.eu of telefonisch via 0—- (maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00) en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat.

 

 

Create a cutting-edge online store in no time. It’s incredibly easy with Elson.

Contact us

Belgato B.V

BTW/VAT: BE 0727 487 627
Cadixstraat 47
2000 Antwerpen, Belgium
webcare@belgate.eu

Follow us